De mooiste kozijnenvan Nederland

Logogebruik, beeld- en woordmerken
profine Nederland b.v. is rechthebbende van de volgende woord- en beeldmerken:

  • K-vision
  • K-vision, de mooiste kozijnen van Nederland
  • het logo K-vision

Deze woord- en beeldmerken zijn als merk gedeponeerd bij het Benelux Merkenbureau. Bovengenoemde woordmerken mogen door externe partijen niet commercieel gebruikt worden als bijvoeglijk naamwoord ter aanduiding van bijvoorbeeld een evenement, product, of dienst. Ook commerciële associatie, direct of indirect, door middel van verwijzing is niet toegestaan.

Logogebruik
Het beeldmerk, logo en andere symbolen van K-vision kunststof kozijnen zijn officieel eigendom van profine Nederland b.v. en is ook officieel geregistreerd. Het merk en logo mag uitsluitend gebruikt worden in de uitvoering (afmeting en kleur) zoals door profine Nederland b.v. aangeleverd.

K-vision kozijnenfabrikanten en andere officiële verkooppunten
Alleen de officiële K-vision kozijnenfabrikanten en verkooppunten hebben exclusieve rechten op het gebruik van logo’s en symbolen waar profine Nederland b.v. eigenaar van is.

Anderen
Niet-K-vision bedrijven mogen geen gebruik maken van het K-vision merk en logo tenzij dit in redactioneel verband is. (Het is andere bedrijven dus niet toegestaan het K-vision merk en logo in een commerciële context te gebruiken.)

Het is anderen, particulieren of bedrijven, niet toegestaan zonder vooraf gegeven schriftelijke toestemming door profine Nederland b.v. het K-vision merk, logo en andere symbolen te gebruiken. Bij gebruik zonder toestemming van profine Nederland b.v., of foutieve toepassing ervan onderneemt profine Nederland gerechtelijke stappen.

Alleen voor redactionele doeleinden kan toestemming voor het gebruik van het logo aangevraagd worden via info@senseforlife.nl. Bij gebruik zonder toestemming van profine Nederland b.v., of foutieve toepassing van het K-vision merk, logo en andere symbolen, onderneemt profine Nederland gerechtelijke stappen.