Vraag &antwoord

header_veel_gestelde_vragen

Waar wilt u een antwoord op:

Hoe kan ik de K-vision kunststof kozijnen het beste onderhouden?

Het schoonmaken van kunststof kozijnen is zeer eenvoudig. U kunt dat gewoon doen tijdens het schoonmaken van de ramen. Even afdoen met een vochtige doek volstaat. Belangrijk: gebruik nooit chemische middelen zoals thinner op de kozijnen. Dit soort middelen kunnen de afwerking van de kozijnen beschadigen.

Hoe zit het met inbraakveiligheid?

Het is een veilig gevoel als u K-vision kozijnen in uw woning heeft, want onze kunststof kozijnen zijn tegen inbraak getest. K-vision kunststof kozijnen hebben zelfs het best geteste hang- en sluitwerk dat er op de Nederlandse markt te verkrijgen is. Ze hebben met glans alle inbraakwerendheidsproeven doorstaan. Ons product draagt dan ook het SKG keurmerk en het Politie Keurmerk Veilig Wonen.

Zijn K-vision kozijnen milieuvriendelijk en duurzaam?

K-vision kozijnen zijn gemaakt van een isolerend profielsysteem en uitgerust met drievoudige beglazing. Dat biedt meerdere voordelen: 

  • de kunststof kozijnen zijn onderhoudsvrij; u bespaart op schilderwerk en hoeft geen schadelijke verfsoorten te gebruiken!
  • de kunststof kozijnen hebben een extreem goede thermische isolatie: u bespaart op uw energierekening en gebruikt minder fossiele brandstoffen
  • de kozijnen zijn 100% recyclebaar. Er is altijd gerecycled materiaal opgenomen in uw K-vision kozijn.
  • de kozijnprofielen zijn gemaakt met een “groene” loodvrije receptuur.

Wilt u nog meer informatie of een offerte opvragen?

Neem contact op

Waar kan ik een K-vision verkooppunt vinden?

Er zit altijd een verkooppunt bij u in de buurt! Bij de mooiste kunststof kozijnen van Nederland horen ook de beste vakmensen van Nederland. Maak kennis met onze K-vision dealers.  VIND UW VERKOOPPUNT

Wat als het verkooppunt waar ik mijn K-vision kozijnen gekocht heb failliet gaat?

K-vision kunststof kozijnen hebben het VKG-keurmerk. Een leverancier met het VKG-keurmerk biedt naast duidelijk verkoop- en leveringsvoorwaarden ook financiële zekerheid. Zo bieden alleen VKG-keurmerk leveranciers verzekerde aanbetaling met afbouwgarantie. U loopt dus geen risico. Mocht u niet tevreden zijn, dan kunt u altijd terecht bij de Vereniging Kunststof Gevelelementenindustrie (VKG). Kijk voor meer informatie op www.vkgkozijn.nl

Welke keurmerken hebben K-vision kozijnen?

  • Het VKG-keurmerk voor financiële zekerheid en vakmanschap.
  • KOMO attest, dat garandeert dat uw kunststof kozijn voldoet aan alle Nederlandse bouweisen en richtlijnen. U weet zeker dat de kozijnen perfect wind- en waterdicht zijn.
  • Politiekeurmerk Veilig Wonen; de kans dat een gelegenheidsinbreker aan uw woning voorbij loopt, is hiermee twee keer zo groot.
  • Kwaliteit van Hollandse bodem. De kozijnen worden in Nederland geproduceerd.
  • De Levenslange Service Garantie.

Wilt u nog meer informatie of een offerte opvragen?

Neem contact op