K-vision kozijnen partner van Lang Leve je Huis

K-vision kozijnen is partner geworden van Lang Leve Je Huis, het nieuwe online platform voor duurzaam wonen op initiatief van Ministerie van Binnenlandse Zaken in samenwerking met Sanoma Media en Milieu Centraal.

Lang Leve Je Huis

Lang Leve Je Huis is op 1 oktober tijdens de Woonbeurs in de RAI in Amsterdam gelanceerd, waar je het ‘Lang Leve Je Huis’ ook fysiek kunt bezoeken. K-vision kozijnen deelt dit partnership met Velux, Nuon, Solarlux en Liander die allen ook duurzaam wonen nastreven.

Wat is Lang Leve Je Huis?

Het platform moet een aanzet geven om duurzamer te gaan wonen, maar dan wel op een leuke en laagdrempelige manier. Zonder betweterigheid, in kleine of grote stappen en voor iedereen, of je nou huurt of koopt. Praktisch en vrolijk idealisme noemen we dat. Want een beetje verantwoord wonen is nooit weg. Je huis knapt er een stuk van op. En jij ook.

Test en persoonlijk stappenplan

Bezoekers kunnen op www.langlevejehuis.nl een test doen, die ze helpt om aan de slag te gaan met energiezuinig wonen. Een halfjaar lang volgen ze een stappenplan boordevol weetjes, tips, actiepunten en oplossingen passend bij hun persoonlijke (woon)situatie. De test en het stappenplan zijn ontwikkeld in samenwerking met Milieu Centraal.

Geld grootste drijfveer om energiezuinig(er) te gaan wonen

Het gaat goed met duurzaam wonen. Langlevejehuis.nl peilde de stand van zaken onder ruim 900 mensen. De interesse is groot (90%) en maar liefst 97% ziet het belang hiermee bij te dragen aan een betere wereld. Toch is geld de grootste drijfveer om er daadwerkelijk mee aan de slag te gaan. Besparen duwt een betere wereld naar de tweede plek. Op nummer 3 staat wooncomfort.

K-vision kozijnen

De kozijnen van K-vision passen uitstekend in een duurzame woonstijl. Door de goede warmte- en geluidsisolatie heb je geen last van tocht of lawaai en hoef je geen tijd meer te besteden aan onderhoud. Dit vergroot je wooncomfort aanzienlijk. Door het vervangen van de oude kozijnen door K-vision kunststof kozijnen kan je ook nog flink besparen. Met de K-vision energiebesparingstool kun je in 3 stappen je eigen besparing berekenen.

Op de inspiratiepagina van onze website zullen wij regelmatig blogs plaatsen rondom het partnerschap met Lang Leve Je Huis.

Gratis informatiepakket!

Vraag direct een gratis informatiepakket aan met alle mogelijkheden van kunststof kozijnen.

Direct aanvragen