Kunststof kozijnen in Buitenpost

Gerenoveerde woning met proCoverTec

Dit kunstenaarsechtpaar wilde voor hun bijzondere en kleurrijke woning in Buitenpost, nieuwe kozijnen. Voor dit pand was het type K-vision Trend het meest geschikt. Bijkomende eis van deze bewoners was een identieke kleur zowel aan de buitenzijde als aan de binnenzijde van het kozijn.

Om hieraan te kunnen voldoen kwam uitsluitend het nieuwe kleursysteem proCoverTec in aanmerking. Men koos hier voor de kleur groen RAL 6009.

Het nieuwe kleursysteem biedt een superkrachtige kleurlaag bovenop de kozijnen. proCoverTec© biedt permanente bescherming. K-vision kozijnen zijn niet alleen mooi maar blijven dat ook. Dankzij innovatieve nano-technieken worden water en vuil direct afgestoten. Schilderen hoefde al niet meer en nu kost onderhoud nog minder tijd.

Dankzij dit unieke systeem krijgt het kozijn aan alle kanten kleur, binnen, buiten, zelfs in de sponning. De koper bepaalt zelf de combinaties dus laat uw creativiteit de vrije loop.Er is altijd een kleur die bij u past en bij de trends van vandaag of morgen.

De mat satijnen afwerking zorgt voor een natuurlijke uitstraling. Het kozijn ziet er natuurlijk uit en voelt natuurlijk aan.

Met proCoverTec© op K-vision kozijnen krijgt u 3 in 1: kleur, bescherming en gebruikersgemak!

Opgeleverde Projecten

Wilt u nog meer informatie of een offerte opvragen?

Neem contact op