Kunststof kozijnen in Huizen

Meneer en mevrouw Van Harten, Huizen

Tijdens de koude winterdagen in februari hebben meneer en mevrouw Van Harten K-vision kunststof kozijnen laten monteren in hun eengezinswoning in Huizen. De gevel ziet er weer tiptop uit en de buren zijn al enthousiast een kijkje komen nemen naar de nieuwe kozijnen.

Mevrouw Van Harten: “We wonen hier inmiddels al 35 jaar, het is onze eerste woning. Ooit hebben we overwogen om het te verkopen en kleiner te gaan wonen, maar de kinderen kwamen in verzet, ze vonden het een belachelijk idee! Hun ouderlijk huis! Toen hebben we besloten hier te blijven, maar we hebben het huis wel voorzien van alle luxe en gemak, want daar waren we inmiddels wel aan toe.”

De heer Van Harten vult aan “we zijn begonnen met de begane grond, nieuwe keuken erin, de woonkamer uitgebouwd en voorzien van nieuwe meubels. Nu worden stapsgewijs alle bestaande houten kozijnen vervangen door kunststof kozijnen.” Een bewust keuze, “want” zegt meneer Van Harten “ik heb altijd met plezier hard gewerkt, maar nu kies ik voor een lekker leven en daar past schilderen echt niet bij.”

Ook koos men bewust voor de K-vision kunststof kozijnen en service van Borger Bouwonderhoud. De heer Van Harten: “Ik ken Jeroen nog uit de schoolbanken, hij was vroeger een leerling van mij! “En we hadden al eerder goede ervaring opgedaan met Borger”, vertelt mevrouw Van Harten, “ze hebben een jaar geleden ons nieuwe keukenraam geplaatst. We gaven hen de sleutel van het huis en gingen zelf op vakantie. Ideaal! Bij terugkomst was alles opgeruimd en schoongemaakt. Zo wil je het toch? Geweldig!”

Meneer en mevrouw Van Harten

“Met de onderhoudsarme kozijnen van K-vision houd ik meer tijd over om te genieten van het leven”

-Meneer en mevrouw Van Harten Huizen-

Wilt u nog meer informatie of een offerte opvragen?

Neem contact op