Veilig en comfortabel wonen, ook als je met vakantie bent!

Nu de vakantieperiode voor de deur staat wil je er zeker van zijn dat je je huis goed beveiligd achterlaat.
Check daarom voor vertrek de volgende zaken:

vakantieblog

Verlichting
Zorg voor een goede buitenverlichting bij voordeur en achterdeur. Een lamp met bewegingsmelder bijvoorbeeld zorgt er voor dat een eventuele ongewenste bezoeker in de spotlight komt te staan; dat vindt hij niet leuk.

Hang- en sluitwerk
Vooral bij oudere huizen is het belangrijk om nog eens kritisch naar het hang- en sluitwerk te kijken. Werkt het nog wel optimaal -  want het kan verouderd zijn -  en is het hout van deur en kozijn niet verrot. Bij nieuwbouwwoningen is alles meestal goed beveiligd maar een extra controle kan geen kwaad. Het is verstandig om extra bijzetsloten te plaatsen. Deze zorgen ervoor dat je raam of deur nog beter dicht zit en dat geeft natuurlijk een veilig gevoel. Daarnaast is een anti-inbraakstrip op de voor- en achterdeur onmisbaar. Deze maakt het bijna onmogelijk om een deur of raam open te breken.

Tip!
De kunststof kozijnen van K-vision zijn sterk en hebben het best geteste hang- en sluitwerk wat er op de Nederlandse markt te verkrijgen is. Ze hebben daarom zonder enig probleem alle inbraakwerendheidsproeven doorstaan en zijn uitgerust met het SKG keurmerk en voldoen aan het Politie Keurmerk Veilig Wonen. Je kunt met een gerust hart op vakantie!

Belangrijk! De K-vision kozijnen zijn uitsluitend verkrijgbaar bij deze betrouwbare verkooppunten!

We wensen u een fijne vakantie en kom veilig weer naar huis!

Gratis informatiepakket!

Vraag direct een gratis informatiepakket aan met alle mogelijkheden van kunststof kozijnen.

Direct aanvragen